Maskinentreprenør Mathisen AS

Sommeren 2014 flyttet vi inn i nytt bygg i Jemtlandsvegen i Brumunddal, med beliggenhet mellom Gjenvinningsstasjonen og Bakers. Det gamle bygget i Skansvegen ønsket ASKO å kjøpe for videre utbygging av sine lokaler der. For oss er beliggenheten optimal med tanke på tilgjengeligheten til kundene.

Vi utfører små og store oppdrag for privatpersoner og næringsliv så vel som for offentlige etater. Dette kan du lese mer om under Tjenester.

Ansatte: 23  |  Org.nr: 951 648 736  |  2381 Brumunddal

Maskinentreprenør Mathisen AS er sentralt godkjent for ansvarsrett. Det betyr at vi jobber for å sikre kvalitet i det arbeidet vi utfører og et sikkert arbeidsmiljø for våre ansatte. Samtidig innebærer det at vi overfor direktoratet for byggkvalitet kan dokumentere gode kvalitetssystemer, faglig kompetanse og erfaring til å utføre jobbene vi påtar oss. Dette kan du lese mer om på nettsidene til Direktoratet for byggkvalitet, www.dibk.no.

Maskinentreprenør Mathisen AS sine sentrale godkjenninger kan du til enhver tid se hos Direktoratet for byggkvalitet.

Sommeren 2020 ble våre ledelsessystemer sertifisert i henhold til ISO standardene 9001 på kvalitet og 14001 på miljø.

Det begynte i 1976 

Tor Mathisen drev som bensinforhandler fra 1976 til 1991 på Brumunddal Shellservice. Her hadde han egen traktor som ble brukt til snørydding og annet forefallende arbeid på stasjonen. I 1985 ble han forespurt om å ta snøryddingen på et byggefelt i Brumunddal, i tillegg til det han hadde selv. I det han svarte ja, var begynnelsen på dagens entreprenørvirksomhet i gang. Oppdraget ble solid utført med en MF 575 med lasteapparat og plan-odin.

Spørsmål om snørydding ble stadig flere, og fra 1993 var det to traktorer som gikk i dette arbeidet. Dette var selvsagt også Massey Fergusson. En 3050 og en 3060 med lasteapparat. Leiekjøringa var nå også utvidet med små oppdrag innen grushøvling av veger og plasser, samt at den ene traktoren var utleid til kjøreopplæring. Tor drev på denne tida Mjøsporten Bensin i Moelv, og det var også her kjøreopplæringa hadde sitt hovedsete.

 

Fra bensin til kosting og gravemaskin

I 1998 ble bensinstasjonvirksomheten overdratt til Norske Shell. Fra dette tidspunktet ble leiekjøringa utvidet med tilbud om kosting av veier og plasser. Oppdragene lot ikke vente på seg, og kosting ble utført nær sagt over hele Hedmarken. Dette er fortsatt en viktig del av vårt tjenestetilbud.

Fra 2001 starter Tors sønn, Øystein Mathisen, opp på heltid i firmaet. Han hadde lagt bak seg to år på teknisk fagskole i Oslo og Drammen, og nå ble firmaets første gravemaskin kjøpt inn. Merket var en Hymax 940. Dette var maskintypen som avsluttet en 50 års historie med produksjon av gravemaskiner ved Hymas, og senere Hymax i Brumunddal. Oppdragene ble også på dette området flere og flere, og fra 2002 ble Jan Morten Johansen ansatt på heltid. Han jobbet deltid i firmaet fra 1995.

Siden 2002 og frem til i dag har mye skjedd, og Mathisen AS består per nå av 23 dyktige ansatte som trives i jobben sin.

Jobbe hos oss?

Vi ønsker alltid å komme i kontakt med flinke folk som kunne tenkt seg å jobbe hos oss. Er du en maskinfører eller grunnarbeider med de rette egenskapene, så send oss gjerne noen ord om deg selv og hva du har jobbet med.

Send epost til post@mathisen-as.no

Personlige egenskaper vi vektlegger:

• Godt humør er viktig hos oss!
• Fleksibel og omgjengelig
• Gode samarbeidsevner med kunder og kolleger
• Initiativrik og evne til å arbeide selvstendig
• Ta ansvar for eget arbeid
• Systematisk og sans for orden